1. Pc’s en Accessoires
  2. printer

De top 10 beste printers van 2024

Laatst bijgewerkt: 25 feb. 2024

Attentie! Maak kennis met onze gids met de top 10 beste printers. In deze gids vind je alles wat je moet weten over de verschillende opties die er op de markt zijn, zodat je een keuze kunt maken die perfect aansluit bij jouw behoeften. Of je nu een klein budget hebt of gewoon zoekt naar een krachtige allround-printer, hieronder vind je de top 10 producten die precies bij je passen. Stap binnen en begin met een aantal intelligente aankopen.

De top 10 printers van 2024 hebben wij voor je in elkaar gezet. Op die manier hoef jij niet steeds te zoeken naar de ideale printer. Je kunt ze namelijk eenvoudig op onze pagina vinden.

Voor ons was het van groot belang dat de printers van goede kwaliteit zijn. Daarom hebben wij hard ons best gedaan om de beste printers voor je op een rijtje te zetten met alle onderzoeken die we gedaan hebben. 

Beste printers volgens ons onderzoek!

De onderzoeken voor de printers top 10 hebben we natuurlijk niet zomaar gedaan. De beste printer vinden doe je namelijk niet binnen een paar minuten. Hier gaat wel wat meer onderzoek aan vooraf.

We hebben een speciale printer test zodat we op een eenvoudige manier kunnen zien wat voor een soort printers we hebben en of hij goed genoeg is. Dan gaan we de printers vergelijken om te zien of ze in onze top 10 printers thuis horen.

Reviews printers op basis van ervaringen

We hebben ook jouw hulp en dat van andere mensen gebruikt voor onze top 10 printers. Dit hebben we gedaan aan de hand van de gebruikerservaringen. Deze ervaringen zijn van andere mensen die al eens eerder een printer hebben gekocht en waar wij weer informatie van kunnen gebruiken. 

Natuurlijk kunnen mensen op onze website een eerlijke review achterlaten. Zo zorgen we ervoor dat je een duidelijk beeld van wat de best geteste printer is zodat iedereen hier weer zijn voordeel mee kan doen. Zo weet je namelijk precies waar je aan toe bent, zonder zelf onderzoek te hoeven doen.

John

John Schaal

Ik ben John Schaal, een gepassioneerde product reviewer. Mijn leven draait om het verkennen, testen en beoordelen van diverse producten. Met een scherp oog voor detail en eerlijke mening deel ik mijn ervaringen. Of het nu gaat om de nieuwste gadgets, keukenapparatuur of outdoor-uitrusting. Ik duik diep in het testen en analyseren. Mijn eerlijke en gedetailleerde reviews zijn bedoeld om anderen te helpen weloverwogen keuzes te maken. Met elk product dat ik onder de loep neem, streef ik ernaar anderen te informeren en te inspireren.

Top 10 printers op een rij

HP DeskJet 2710e All-in-One Printer Instant Ink.

5/5

De HP DeskJet 2710e All-in-One Printer is een uitstekende keuze voor het printen, scannen en kopiëren van documenten en afbeeldingen. Het heeft een snelle print- en kopieersnelheid, waardoor het makkelijk is om uw documenten en afbeeldingen te printen wanneer u maar wilt. Met de Instant Ink-service kunt u uw afdrukken goedkoop online bestellen. U kunt kiezen uit verschillende abonnementen, afhankelijk van uw behoeften, met verschillende hoeveelheden inkt die elke maand worden geleverd. U hoeft zich geen zorgen te maken over het opraken van de inkt, want u krijgt automatisch meer inkt geleverd wanneer u die nodig hebt. Deze printer is ook uitgerust met een ingebouwde wifi-verbinding, waardoor u gemakkelijk verbinding kunt maken met uw computer, tablet of smartphone. Het heeft ook een geïntegreerde scanner waarmee u documenten en afbeeldingen kunt scannen en opslaan. U kunt deze documenten vervolgens gemakkelijk via e-mail of cloudopslag delen met anderen. Met deze printer kunt u eenvoudig al uw print-, scan- en kopieerbehoeften vervullen.

Epson Expression Home XP-2200 All-In-One Printer Geschikt voor ReadyPrint.

5/5

Met de Epson Expression Home XP-2200 heeft u een eenvoudig te bedienen printer voor al je dagelijkse thuiswerkzaamheden. De printer is voorzien van een 4,3-inch kleurenscherm waarmee u in één oogopslag de verschillende instellingen kunt afstellen. U kunt draadloos afdrukken met de ReadyPrint-functie. Deze functie stelt u in staat om afdrukken te maken vanaf uw smartphone of tablet, waar u ook bent. De Epson Expression Home XP-2200 biedt u ook een scala aan andere functies zoals dubbelzijdig afdrukken, kopiëren, afdrukken op cd's en afdrukken met een borderless rand. U kunt ook gebruik maken van de Epson Connect-dienst om afdrukken te maken vanaf afstand. Met deze dienst kunt u afdrukken via e-mail, vanaf uw smartphone of tablet of zelfs vanaf sociale netwerken. De printer beschikt ook over een geïntegreerde Wi-Fi-verbinding, waardoor u eenvoudig draadloze verbindingen kunt maken en bestanden kunt delen.

Canon PIXMA TS3450 All-in-One Printer.

5/5

De Canon PIXMA TS3450 all-in-one printer is een veelzijdige en betaalbare oplossing voor iedereen die op zoek is naar een krachtige printer. Zo is deze uitgerust met een speciale Bluetooth-verbinding waarmee je gemakkelijk printopdrachten vanaf je smartphone of tablet kunt verzenden. Ook het 1,5-inch zwart-wit LCD-scherm biedt gebruikers een overzichtelijk en helder beeld. Verder is de Canon PIXMA TS3450 all-in-one printer uitgerust met speciale technologie waardoor je haarscherpe prints krijgt voor zowel tekst als foto's. Je krijgt bovendien 4 afzonderlijke cartridges waarmee je verschillende kleuren kunt printen. Zo ben je altijd verzekerd van een helder en kleurrijk resultaat. Dankzij de afzonderlijke cartridges ben je ook minder geld kwijt aan vervangende cartridges wanneer je een kleur opraakt.

HP DeskJet 2720e All-in-One Printer.

5/5

De HP DeskJet 2720e All-in-One Printer is een betrouwbare printer die ideaal is voor thuisgebruik. Het is eenvoudig te bedienen en biedt verschillende functies waar je dagelijks plezier van hebt. Met de printer kun je documenten en foto's afdrukken in kleur of zwart-wit, en er is een handige automatische tweezijdige afdrukfunctie. Met de HP+-dienst kun je ook genieten van een aantal extra voordelen. Je krijgt toegang tot gratis afdrukken, je kunt eenvoudig inkt bestellen, je krijgt speciale aanbiedingen en je kunt de prestaties van je printer controleren. HP+ is geïntegreerd in de printer, waardoor je altijd de laatste functies en updates kunt gebruiken. Om HP+ te gebruiken heb je een HP-account en een continue internetverbinding nodig en moet je gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner gebruiken. De HP Deskjet 2720e All-in-One Printer is een betrouwbare printer die alle functies heeft om je dagelijkse taken makkelijk te maken. Bovendien kun je met HP+ genieten van speciale aanbiedingen en gratis afdrukken. Na activering is HP+ geïntegreerd in het apparaat en moet je gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner gebruiken. De HP DeskJet 2720e All-in-One Printer is dan ook een perfecte keuze voor thuisgebruik.

Canon PIXMA TS5150 All-in-One Printer.

5/5

Met de Canon PIXMA TS5150-serie printer ben je klaar voor de toekomst. De printer maakt gebruik van de nieuwste technologie, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je altijd kwaliteit afdrukken krijgt. Het is een kleine, energiezuinige printer die perfect past bij elk interieur. De printer is ook voorzien van een extra groot 5,6 cm touchscreen, waarmee je je afdrukken eenvoudig kunt instellen. De Canon PIXMA TS5150-serie biedt ook de mogelijkheid om vanaf verschillende bronnen te printen. Je kunt er bijvoorbeeld vanaf je computer, tablet of smartphone printen. Ook kun je printen vanaf een USB-stick of direct vanuit de cloud. De printer is dus bijzonder veelzijdig. Daarnaast heeft deze printer een dubbelzijdig print- en scanfunctie, waarmee je dubbelzijdig kunt printen en scannen. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld.

Canon PIXMA TS6350A All-in-One Printer.

5/5

De Canon PIXMA TS6350A All-in-One Printer is een stijlvolle multifunctionele printer met een asymmetrisch ontwerp. Het is eenvoudig te bedienen via draadloze connectiviteit, terwijl de LED-statusbalk je in één oogopslag op de hoogte houdt van de status. Met 5 afzonderlijke inktcartridges, waaronder een speciale zwarte pigmentinkt, produceert de TS6350A prints die wel 100 jaar meegaan. Daarnaast zijn er dubbele papierinvoer en een breed scala aan media beschikbaar, waaronder strijkapplicaties en dubbelzijdig mat papier. Met de Easy-PhotoPrint Editor-app en Creative Park kun je je creativiteit de vrije loop laten. De PIXMA TS6350A is precies wat je nodig hebt om prachtige foto's en scherpe tekstdocumenten af te drukken.

HP Deskjet 2722E All-in-One Printer HP.

5/5

Met de HP Deskjet 2722E HP+ all-in-one printer heeft u alles wat u nodig heeft om thuis te printen. Deze krachtige printer maakt het mogelijk om eenvoudig documenten te printen, scannen en kopiëren. Met wifi-connectiviteit maakt het ook gemakkelijk om vanaf elk apparaat te werken. Met de HP Smart-app kunt u de printer eenvoudig installeren en de printer direct gebruiken. Met HP Instant Ink kunt u ook inkt bestellen bij de printer. Deze service stelt u in staat om geld te besparen op uw inkt. Het maakt ook het inktbestellen gemakkelijker. De printer is ook uitgerust met een Energy Star-certificaat, wat betekent dat het energieverbruik laag is. Met de HP Deskjet 2722E HP+ all-in-one printer kunt u alle kantoorwerkzaamheden uitvoeren met gemak en comfort.

HP ENVY Photo Inspire 6020e All-in-One Printer.

5/5

Unknown

Epson Expression Home XP-3200 All-In-One Printer Geschikt voor ReadyPrint.

5/5

Unknown

Canon PIXMA TS3350 All-in-One Printer.

5/5

De Canon PIXMA TS3350 all-in-one inkjetprinter biedt veel gemak voor thuisgebruik. Het compacte formaat maakt het eenvoudig om deze printer overal mee naartoe te nemen. Met geavanceerde opties zoals printen, kopiëren, scannen en faxen, is deze multifunctionele printer ideaal voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, eenvoudig te gebruiken printer. De installatie is eenvoudig en Wireless Connectivity is beschikbaar, waardoor u gemakkelijk documenten en afbeeldingen kunt printen vanaf compatibele apparaten. Met de Canon PRINT-app kunt u eenvoudig documenten en afbeeldingen scannen en printen, waardoor het gemakkelijker wordt om vanaf uw mobiele apparaat te printen. Met de PIXMA Cloud Link-service kunt u ook direct vanaf internetdiensten zoals Google Drive, Dropbox en OneDrive printen. Met deze printer kun je ook borderless foto's printen met een scherpe kleurechtheid en helderheid.

Conclusie van de printers vergelijking

We hopen dat je veel nut hebt gehad van dit artikel en dat je een aankoop doet waar je tevreden over bent. Juist de juiste printer kopen hangt van je eigen prioriteiten en budget af. Kortom, er is voor ieder wat wils. Je moet alleen weten waar je zoekt en wat voor jou het beste is. Als je precies wat je zoekt weet, ben je klaar voor een aankoop. Gezien de ontelbare opties die er op de markt zijn, is het verstandig om vooraf goed na te denken over wat je precies nodig hebt. Verdiep je in de functionaliteiten en beoordeel alle opties die je hebt, zodat je zeker weet dat je de beste printer voor je kiest. Wij hopen van harte dat je hier iets aan hebt gehad en dat je uiteindelijk de perfecte printer hebt gevonden!

Ons laatste woord over de printers

Natuurlijk hebben wij nog wel een laatste advies over de printers vergelijking. Het is namelijk altijd belangrijk om zelf nog even te kijken welke mogelijkheden er zijn en waarom je een printer zal gaan kopen.

Het is vooral belangrijk dat jezelf tevreden bent met de mogelijkheden en dat je weet wat je koopt. Zo zorg je ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van de printer die je koopt. De top 10 printers kan je hier ideaal bij helpen.

Disclaimer: bij top10masters.nl delen we reviews over printers en geven we onze top 10 van de beste printers. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de printers of met zaken rondom de verkoop.

Gepubliceerd op: 16 mrt. 2023

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de top 10 beste printers

De printers ervaringen verschijnen natuurlijk niet zomaar op onze website. Deze ervaringen zijn wel door iemand geschreven. Daarom delen we de ervaringen ook. Zo kan iedereen zien wat voor een printer het is en wat andere mensen van de printer vinden. 

De meningen van andere mensen maakt voor ons onderzoek zeker uit. Een goede printer vinden is geen makkelijke taak. Daarom is het goed om te kijken welke mogelijkheden je hebt. Dit is precies de reden dat we ervoor gekozen hebben om een goede printer te laten testen en dan kun je precies zien wat hier precies uitkomt.

Een printers kopen doe je niet iedere dag. Daarom is het goed om te weten hoe je deze precies kunt gaan kopen. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden. Het beste is om te kijken welke printer je wilt hebben. Dan kun je gaan kijken waar deze printer precies wordt verkocht. 

Wij verkopen de printers namelijk niet zelf. Dit doen de aanbieders die wij op onze website plaatsen. We vinden het belangrijk om te delen, want je moet wel weten waar je een printer gaat kopen. Je wordt eenvoudig via onze website doorgestuurd en dan kun je een printer gaan kopen.

Het is wel aan te raden om nog wat onderzoek te doen naar de printers. Het beste is om hier onze top 10 printers voor te gebruiken, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de opties en mogelijkheden die er op dit moment allemaal zijn. 

Je hoeft geen uitgebreid onderzoek te houden, want dit hebben wij natuurlijk al voor je gedaan. Het is wel verstandig om voor jezelf een lijst op te stellen van de mogelijkheden die een printers moet hebben. Zo krijg je een beter beeld van wat je nodig hebt en wat je ook wel links kunt laten liggen.

Na onze printers vergelijking is HP DeskJet 2710e All-in-One Printer Instant Ink. de printer die best getest is. 

Nu kan het natuurlijk zijn dat deze HP DeskJet 2710e All-in-One Printer Instant Ink. niet de printer is die het beste aansluit bij de producteigenschappen die jij zoekt.

Dan kan je makkelijk een andere printer uit de top 10 kiezen, het zijn namelijk alle 10 goede printers. Je zult zonder meer een goede aankoop doen als je de printer uitkiest die het beste aansluit bij jouw wensen.