1. Pc’s en Accessoires
  2. nas

De top 10 beste nas'en van 2024

Laatst bijgewerkt: 25 feb. 2024

Een netwerkopslag (NAS) is een uitstekende oplossing als je bijvoorbeeld tientallen of honderden gigabytes aan data beheert. Als je op zoek bent naar de beste NAS-apparaten van vandaag, dan ben je aan het juiste adres. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste NAS-oplossingen en hebben een gids opgesteld met de top 10 producten waaruit je kunt kiezen. Door deze lijst met de beste producten doornemen, kun je tijd besparen die je anders zou besteden aan het onderzoeken van alle verschillende opties. Vanwege onze jarenlange ervaringen met NAS, zouden we je graag willen helpen bij het selecteren van precies het NAS-product dat het beste bij je past.

De top 10 nas'en van 2024 hebben wij voor je in elkaar gezet. Op die manier hoef jij niet steeds te zoeken naar de ideale nas. Je kunt ze namelijk eenvoudig op onze pagina vinden.

Voor ons was het van groot belang dat de nas'en van goede kwaliteit zijn. Daarom hebben wij hard ons best gedaan om de beste nas'en voor je op een rijtje te zetten met alle onderzoeken die we gedaan hebben. 

Beste nas'en volgens ons onderzoek!

De onderzoeken voor de nas'en top 10 hebben we natuurlijk niet zomaar gedaan. De beste nas vinden doe je namelijk niet binnen een paar minuten. Hier gaat wel wat meer onderzoek aan vooraf.

We hebben een speciale nas test zodat we op een eenvoudige manier kunnen zien wat voor een soort nas'en we hebben en of hij goed genoeg is. Dan gaan we de nas'en vergelijken om te zien of ze in onze top 10 nas'en thuis horen.

Reviews nas'en op basis van ervaringen

We hebben ook jouw hulp en dat van andere mensen gebruikt voor onze top 10 nas'en. Dit hebben we gedaan aan de hand van de gebruikerservaringen. Deze ervaringen zijn van andere mensen die al eens eerder een nas hebben gekocht en waar wij weer informatie van kunnen gebruiken. 

Natuurlijk kunnen mensen op onze website een eerlijke review achterlaten. Zo zorgen we ervoor dat je een duidelijk beeld van wat de best geteste nas is zodat iedereen hier weer zijn voordeel mee kan doen. Zo weet je namelijk precies waar je aan toe bent, zonder zelf onderzoek te hoeven doen.

John

John Schaal

Ik ben John Schaal, een gepassioneerde product reviewer. Mijn leven draait om het verkennen, testen en beoordelen van diverse producten. Met een scherp oog voor detail en eerlijke mening deel ik mijn ervaringen. Of het nu gaat om de nieuwste gadgets, keukenapparatuur of outdoor-uitrusting. Ik duik diep in het testen en analyseren. Mijn eerlijke en gedetailleerde reviews zijn bedoeld om anderen te helpen weloverwogen keuzes te maken. Met elk product dat ik onder de loep neem, streef ik ernaar anderen te informeren en te inspireren.

Top 10 nas'en op een rij

Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.

5/5

Met de Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor heb je al uw gegevens lokaal opgeslagen en toegang tot je bestanden overal ter wereld. Met deze slimme persoonlijke cloudoplossing bent u niet meer afhankelijk van opslagnetwerken van derden. U heeft de volledige controle over uw gegevens en beslist zelf met wie deze gedeeld worden. De opslagcapaciteit van 512 GB en de 6 core ARM-processor zorgen voor een soepele ervaring. Met de Amber app krijg je overal toegang tot je bestanden. Deze app is makkelijk te gebruiken en biedt een intuïtieve gebruikerservaring. Deze app is beschikbaar op uw Android- en iOS-apparaten. Met de Amber X heb je dus overal ter wereld toegang tot je geüploade bestanden. Ervaar de voordelen van slimme cloudopslag met de Amber X.

Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.

5/5

Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2) is een persoonlijke home cloud server, NAS dual-band WiFi router en Docker ready. Met AmberPRO kun je je eigen cloud thuis bouwen, zodat je data veilig is en onder je eigen controle. AmberPRO biedt je veel meer dan alleen opslag, zoals onbeperkte toegang voor jou en je gezin, je eigen cloud server, TV casting, streamen van je video's en foto's naar je TV en automatische back-up van je Android of iPhone. Met AmberPRO krijg je een krachtig platform dat je veel mogelijkheden biedt om je digitale wereld te organiseren. Je kunt een eigen cloud server bouwen, waarmee je overal toegang hebt tot je data. Je kunt je bestanden beheren, streamen en zelfs back-ups maken, zodat je geen data meer kwijtraakt. Met de dual-band WiFi router kun je op afstand verbinding maken met je data, waardoor je altijd en overal toegang hebt. Bovendien is de AmberPRO ook klaar voor Docker, waarmee je programma's en applicaties kunt draaien.

Netwerkopslag Synology DS220.

5/5

Synology DS220+ is een uitstekend netwerkopslagapparaat voor thuisgebruik. Het apparaat is eenvoudig te installeren en biedt een uitstekende prestaties. Het is ontworpen met behulp van de meest geavanceerde technologie, waardoor het een betrouwbare oplossing is voor al uw opslagbehoeften. U kunt eenvoudig back-ups maken van al uw bestanden en documenten, waardoor uw gegevens beschermd zijn tegen onverwachte gebeurtenissen. Als u meer van uw opslagruimte wilt, kunt u eenvoudig extra schijven aansluiten op de Synology DS220+. U kunt bovendien gebruikmaken van de geïntegreerde software voor het beheren en opslaan van uw bestanden. U kunt ook gebruikmaken van de geavanceerde beveiligingsfuncties om uw bestanden tegen externe bedreigingen te beschermen. U kunt deze functies eenvoudig via de gebruiksvriendelijke interface bedienen. De Synology DS220+ biedt u een betrouwbare oplossing voor al uw opslagbehoeften. Met zijn geavanceerde technologie en eenvoudige installatie is dit apparaat een perfecte oplossing voor thuisgebruikers. U kunt uw bestanden eenvoudig back-uppen, extra schijven toevoegen en uw bestanden beschermen tegen externe bedreigingen. Geniet van de betrouwbare prestaties van de Synology DS220+ en koop vandaag nog tegen een onklopbare prijs.

Synology DS120j NAS.

5/5

Met de Synology DiskStation DS120j krijgt u een betrouwbare en betaalbare NAS voor een eenvoudige opslag van uw belangrijke data. Met de DS120j krijgt u een compacte en veelzijdige opslagoplossing die geschikt is voor de opslag, deling en bescherming van uw gegevens. Het is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk uit te breiden, waardoor het een ideale oplossing is voor beginnende gebruikers. De DS120j is uitgerust met een 64-bits dual-core processor, 1 GB RAM en een SATA harde schijf voor hoge gegevensverwerking. Het biedt ook een breed scala aan handige functies, waaronder geavanceerde beveiliging, toegang tot cloud-services, toegang tot mobiele apps en het beheren van uw persoonlijke bestanden. Bovendien is de DS120j voorzien van een uitgebreide garantie van 2 jaar van Synology, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid van uw NAS.

Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

5/5

Met de Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB heb je één centrale plek om al je bestanden op te slaan. Dit maakt het eenvoudig om alles te ordenen en deze op te zoeken als je ze nodig hebt. Deze personal cloud is eenvoudig te installeren met de WD Discovery-software, zodat je direct aan de slag kunt met het beheren van je bestanden. Met deze personal cloud kun je zelfs bestanden vanaf verschillende apparaten beheren en synchroniseren, waardoor je altijd de meest recente versie hebt. De Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB is ook compatibel met verschillende cloudopslagdiensten zoals Dropbox, Google Drive en OneDrive. Dit maakt het eenvoudig om bestanden te delen met anderen, waar je ook bent. Deze personal cloud heeft ook een ingebouwde back-upfunctie, zodat je gegevens altijd veilig zijn. Daarnaast kan deze personal cloud dienen als mediacentrum voor al je foto's, video's en muziekbestanden. Dit maakt het eenvoudig om deze af te spelen op verschillende apparaten. Kortom, met de Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB heb je alles wat je nodig hebt om al je bestanden te beheren en te delen.

Synology DiskStation DS418 NAS.

5/5

De Synology DiskStation DS418 biedt uitgebreide taken en prestaties, waaronder real-time 4K-videotranscodering. Dit systeem is uitgerust met een krachtige 64-bits 1.4GHz quad-core processor voor een uitstekende mediaspeler en een smooth multitasking prestatie. Ook beschikt het over 2GB DDR4 geheugen voor een vlottere verwerking van de bestanden. Naast de krachtige technische specificaties, biedt de Synology DiskStation DS418 ook een breed scala aan handige functies zoals real-time replicatie, cloud sync, multimedia streaming en mobiele toegang. Het is eenvoudig om de NAS te gebruiken voor het opslaan van gegevens en het delen van bestanden met meerdere gebruikers. Ook kun je met behulp van Synology's mobiele applicaties op elk apparaat toegang krijgen tot je bestanden met een paar klikken.

Synology DS218play NAS Barebone 0 TB.

5/5

Met de Synology DS218play heb je een betrouwbare en veelzijdige opslagoplossing in huis. Dankzij de twee LAN-aansluitingen is de NAS uitermate geschikt voor thuisnetwerken. Je kunt de bestanden delen met andere gebruikers en deze beveiligen met verschillende encryptieprotocollen. Ook is het mogelijk om gebruikers- en groepsrechten toe te kennen aan individuele mappen en bestanden. Deze NAS heeft ook een handige functie waarmee je media kan transcoderen in realtime. Zo kun je 4K video's streamen naar ondersteunde apparaten, zoals smart-TV's, smartphones en tablets. Daarnaast worden er veel verschillende audio- en videoformaten ondersteund, zoals MP3, AVI en MKV. De Synology DS218play is daarom een ideaal apparaat voor het streamen van je favoriete mediabestanden.

Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

5/5

Unknown

Synology DS118 NAS.

5/5

Unknown

Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

5/5

Synology DiskStation DS223 is een krachtige NAS-oplossing met een Realtek RTD1619B processor en 2 GB DDR4 geheugen. Daarnaast is het ontworpen met een desktop behuizing en een actieve koeling met 1 ventilator. Het is compatibel met vele netwerkprotocollen waaronder SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP enz. Tevens biedt het ondersteuning voor HDD & SSD opslag-drives met een SATA III interface en 2.5/3.5 schijfgrootte. Met de Synology DiskStation DS223 kunt u eenvoudig een netwerkopslagruimte bouwen met ongeëvenaarde prestaties. U kunt hiermee eenvoudig bestanden delen, back-ups maken en toegang krijgen tot uw gegevens vanaf elk apparaat.

Conclusie van de nas'en vergelijking

Om het samen te vatten, hebben we in dit artikel 10 geweldige producten gepresenteerd voor als je op zoek bent naar een NAS. We zijn ervan overtuigd dat er met deze selectie voor iedereen wel wat te vinden is. Je kunt deze lijst gebruiken om de beste keuze te maken, maar als je nog vragen hebt, zijn we uiteraard bereid je te helpen met je keuze. In elk geval hopen we dat je de juiste beslissing neemt en je tevreden bent met je bestelling. Neem niet te veel risico’s en laat je bij je aankoop adviseren door de klantenservice.

Ons laatste woord over de nas'en

Natuurlijk hebben wij nog wel een laatste advies over de nas'en vergelijking. Het is namelijk altijd belangrijk om zelf nog even te kijken welke mogelijkheden er zijn en waarom je een nas zal gaan kopen.

Het is vooral belangrijk dat jezelf tevreden bent met de mogelijkheden en dat je weet wat je koopt. Zo zorg je ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van de nas die je koopt. De top 10 nas'en kan je hier ideaal bij helpen.

Disclaimer: bij top10masters.nl delen we reviews over nas'en en geven we onze top 10 van de beste nas'en. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de nas'en of met zaken rondom de verkoop.

Gepubliceerd op: 16 mrt. 2023

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de top 10 beste nas'en

De nas'en ervaringen verschijnen natuurlijk niet zomaar op onze website. Deze ervaringen zijn wel door iemand geschreven. Daarom delen we de ervaringen ook. Zo kan iedereen zien wat voor een nas het is en wat andere mensen van de nas vinden. 

De meningen van andere mensen maakt voor ons onderzoek zeker uit. Een goede nas vinden is geen makkelijke taak. Daarom is het goed om te kijken welke mogelijkheden je hebt. Dit is precies de reden dat we ervoor gekozen hebben om een goede nas te laten testen en dan kun je precies zien wat hier precies uitkomt.

Een nas'en kopen doe je niet iedere dag. Daarom is het goed om te weten hoe je deze precies kunt gaan kopen. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden. Het beste is om te kijken welke nas je wilt hebben. Dan kun je gaan kijken waar deze nas precies wordt verkocht. 

Wij verkopen de nas'en namelijk niet zelf. Dit doen de aanbieders die wij op onze website plaatsen. We vinden het belangrijk om te delen, want je moet wel weten waar je een nas gaat kopen. Je wordt eenvoudig via onze website doorgestuurd en dan kun je een nas gaan kopen.

Het is wel aan te raden om nog wat onderzoek te doen naar de nas'en. Het beste is om hier onze top 10 nas'en voor te gebruiken, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de opties en mogelijkheden die er op dit moment allemaal zijn. 

Je hoeft geen uitgebreid onderzoek te houden, want dit hebben wij natuurlijk al voor je gedaan. Het is wel verstandig om voor jezelf een lijst op te stellen van de mogelijkheden die een nas'en moet hebben. Zo krijg je een beter beeld van wat je nodig hebt en wat je ook wel links kunt laten liggen.

Na onze nas'en vergelijking is Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor. de nas die best getest is. 

Nu kan het natuurlijk zijn dat deze Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor. niet de nas is die het beste aansluit bij de producteigenschappen die jij zoekt.

Dan kan je makkelijk een andere nas uit de top 10 kiezen, het zijn namelijk alle 10 goede nas'en. Je zult zonder meer een goede aankoop doen als je de nas uitkiest die het beste aansluit bij jouw wensen.